• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Στις κάλπες ο Σύλλογος Εστίασης

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιεί τo Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» την ερχόμενη Κυριακή.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου (στον Περιφερειακό Χώρας-Εγγαρών μετά το Επιμελητήριο πριν το κατάστημα Ηλεκτρικών ειδών Μαρούλη) την ερχόμενη Κυριακή 18/3/2018 από τις 10:00-16:00.

Περισσότερα...

Νέα εποχή στην ηλεκτρική διασύνδεση της Πάρου

Νέα εποχή ξεκίνησε για την Πάρο από την Παρασκευή 9 Μαρτίου, ημέρα που το εργοστάσιο της ΔΕΗ τέθηκε σε καθεστώς ψυχρής εφεδρείας και η Πάρος τροφοδοτείται πλέον από το Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΕΣΜΗΕ), με ρεύμα που έρχεται από το Λαύριο. Η διασύνδεση με το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος από το Λαύριο ξεκίνησε το μεσημέρι.
Περισσότερα...

4,2 εκ. ευρώ για την ενεργειακή απόδοσης 320 νοικοκυριών

Την δυνατότητα να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση της κατοικίας τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια, δίνει σε περισσότερα από 300 νοικοκυριά της Περιφέρειας, το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020», μέσα από το οποίο θα διατεθούν πόροι ύψους 4.194.378 ευρώ. 

Περισσότερα...

Κλειστός ο δρόμος Μ. Μαρκοπολίτη τη Δευτέρα και Τρίτη

Κλειστός θα παραμείνει ο δρόμος Μιχ. Μαρκοπολίτη Νάξιου Φιλικού και συγκεκριμένα από τη θέση του καταστήματος Παιχνιδούπολη - jumbo έως τη γωνία της παιδικής χαράς Έλλης την ερχόμενη  Δευτέρα και Τρίτη, 5-6 Μαρτίου. Ειδικότερα, λόγω εργασιών για την αντικατάσταση και επέκταση του δικτύου ύδρευσης, θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας επί της οδού Μιχ. Μαρκοπολίτη προκειμένου να ολοκληρωθεί τμήμα του έργου.

Περισσότερα...

Την κατάργηση της θερινής ώρας ψήφισε το Ευρωκοινοβούλιο

Τον τερματισμό της θερινής ώρας, φέροντας ως επιχείρημα τα οφέλη για την ανθρώπινη υγεία, προτείνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με σχετικό ψήφισμα που εγκρίθηκε την Πέμπτη με 384 ψήφους υπέρ, 153 κατά, 12 αποχές. Η Κομισιόν καλείται να αξιολογήσει το ψήφισμα για το αν θα προχωρήσει σε τροποποίηση της τρέχουσας οδηγίας σχετικά με την αλλαγή ώρας σε ολόκληρη την ΕΕ.

Περισσότερα...

Δείτε πού θα γίνει διακοπή ρεύματος αύριο 6 Φεβρουαρίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ, λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, από τις 8:30 έως τις 11:30, στη Γαλήνη, καθώς και στις περιοχές

Περισσότερα...

Το παρασκήνιο της κόντρας του υπ.Ναυτιλίας με την Golden Star Ferries

Εμπόδια στην δρομολόγηση στο Αιγαίο δύο ταχύπλοων βάζει το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία Golden Star Ferries των αδελφών Γιώργου και του Δημήτρη Στεφάνου, με αποτέλεσμα σε μία κομβική περίοδο για τις κρατήσεις εισιτηρίων από το εξωτερικό να μην μπορεί να κάνει την εμπορική  της πολιτική.

Περισσότερα...

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας