• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Παρουσία Τσίπρα τα εγκαίνια της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων στη Σύρο

Την «κορδέλα» των εγκαινίων της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων με την ηπειρωτική Ελλάδα θα κόψει, την ερχόμενη Δευτέρα στη Σύρο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εγκαινιάζοντας και τυπικά την έναρξη λειτουργίας της Α’ φάσης της διασύνδεσης των Κυκλάδων.

Περισσότερα...

Ξεκινά η κατασκευή της Αφαλάτωσης Ηρακλειάς

Στο στάδιο της υλοποίησης εισέρχεται το έργο της αφαλάτωσης Ηρακλειάς, για την παραγωγή πόσιμου νερού, μετά την έγκριση από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της υπογραφής σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου.

Περισσότερα...

Αισιόδοξα μηνύματα από τη συνάντηση Κουρουμπλή- Λεονταρίτη

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, με αντικείμενο τα προβλήματα ακτοπλοΐας και ενδοεπικοινωνίας των νησιών, συναντήθηκε  ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Διονύσης Καλαματιανός, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Χρήστος Λαμπρίδης και ο αντιπλοίαρχος ΛΣ, Διευθυντής της Διεύθυνσης Θαλάσσιων Συγκοινωνιών, Γρηγόριος Γραβάνης.

Περισσότερα...

Σήμερα στις 19:00 η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Διπλή συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο, στις 19:00. Η πρώτη αφορά στην έγκριση των οικονομικών καταστάσεων διαχειριστικής χρήσεως 2014 και ενσωμάτωση στην υπ’ αριθμ. 325/2015 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με την οποία εγκρίθηκε ο απολογισμός του Δήμου για το έτος 2014.  Αναλυτικά τα θέματα της 2ης συνεδρίασης:

Περισσότερα...

Θέμα χρόνου η έναρξη της ανακύκλωσης στη Νάξο

Ένα καινούριο όχημα αποκομιδής ανακυκλώσιμων υλικών παρέλαβε σήμερα ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στην προσπάθεια επανασχεδιασμού της λειτουργίας της ανακύκλωσης,. Το νέο απορριμματοφόρο, όπως κι οι 300 μπλε κάδοι ανακύκλωσης, οι οποίοι έχουν ήδη παραληφθεί, είναι δωρεά της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, με την οποία έχει συμβληθεί ο Δήμος με στόχο την επανέναρξη και λειτουργία της ανακύκλωσης.

Περισσότερα...

Στο αρχείο η μήνυση του Μ.Μαργαρίτη κατά της Κίνησης "Πολίτες για τα νησιά"

Στο αρχείο έθεσε  η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Νάξου τη μήνυση που υπέβαλε ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης κατά του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης "Πολίτες για τα νησιά", για συκοφαντική δυσφήμιση. Σύμφωνα με το σκεπτικό της Εισαγγελέως, «Το ανωτέρω κείμενο εκδηλώνει ξεκάθαρα την πρόθεση του συντάκτη του να πληροφορήσει, να υπογραμμίσει, να κριτικάρει τη δημοτική αρχή και τις αποφάσεις της από την οπτική γωνία του ενδιαφερόμενου να ασκήσει αντιπολίτευση και σε καμία περίπτωση να δυσφημίσει φυσικά πρόσωπα (…) και κατά συνέπεια δεν προκύπτει η ύπαρξη άδικης πράξης».

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, η Κίνηση "Πολίτες για τα νησιά" εξέδωσε δελτίο τύπου, στο οποίο αναφέρει τα εξής:

Περισσότερα...

Οι 'Πολίτες για τα νησιά" στην Απείρανθο

Η Γραμματεία της Δημοτικής Κίνησης "Πολίτες για τα νησιά μας", στο πλαίσιο των αποφάσεων που έλαβε για ανοικτές συνεδριάσεις στα χωριά, θα συνεδριάσει ανοικτά την Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 στις 19:30 στην Απείρανθο στο κατάστημα ΓΟΥΛΙΑΣ. Η "Κίνηση καλεί τα μέλη και φίλους της Κίνησης ειδικά από τη Δ.Ε Δρυμαλίας

Περισσότερα...

Πολίτες για τα νησιά: Εικόνα ολικής διάλυσης της δημοτικής αρχής

Υπό διάλυση χαρακτήρισαν οι "Πολίτες για τα νησιά" τη δημοτική αρχή, ζητώντας μάλιστα διευκρινίσεις για όσα ειπώθηκαν σχετικά με τη λειτουργία της Επιτροπής Πρωτογενούς Τομέαω στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Περισσότερα...

Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για εγκαταστάσεις στις παραλίες

Η δημιουργία των κατάλληλων ελαφρών, μη μόνιμων υποδομών εγκαταστάσεων και προσβάσεων στον ευρύτερο χώρο των παραλιών κολύμβησης χρηματοδοτείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), 2014-2020».

Περισσότερα...

Σκουρλέτης: Φθινόπωρο του 2019 οι Αυτοδιοικητικές εκλογές

Το Φθινόπωρο του 2019 θα διεξαχθούν οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές όπως προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.

Περισσότερα...

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας